Krachtstroom aanleggen

Wilt u krachtstroom veilig laten aanleggen door een erkende elektricien? Schakel dan de hulp in van Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT. Onze elektricien is gespecialiseerd in het veilig en vakkundig aanleggen van krachtstroom. Maak nu een afspraak.

Veilig krachtstroom laten aanleggen door FIT

Heeft u krachtstroom nodig in huis of in uw bedrijf? Sommige elektrische apparaten hebben zoveel stroom nodig dat de standaard 230 V niet volstaat. Voor deze apparaten – zoals een warmtepomp, airco of sauna – is een krachtstroom aansluiting vereist. Krachtstroom heeft een spanningsniveau van 400 V.

Krachtstroom aanleggen is voor onze elektricien een eenvoudige klus, maar wel een klus die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT sluit krachtstroom veilig, vakkundig en netjes aan.

Een krachtstroom aansluiting wordt altijd bij de specifieke plek waar het betreffende apparaat komt te staan geplaatst. De prijs van krachtstroom aanleggen hangt nauw samen met de afstand van de aansluiting van de krachtstroombron tot de groepenkast.

Meer weten over krachtstroom? Bel 050-8508652.

F.A.Q.

Veelgestelde Vragen

u

Wat is krachtstroom?

Woonhuizen hebben een standaard aansluiting van 230 volt. Een aansluiting met krachtstroom is 400 volt. Aangezien huishoudelijk apparatuur niet geschikt is voor 400 volt, zie je nauwelijks een krachtstroom aansluiting in woonhuizen. Denkt u meer dan 230 V nodig te hebben? Schakel dan FIT in voor vakkundige hulp.
u

Wat kost krachtstroom aanleggen?

Wilt u weten wat het kost om krachtstroom aan te laten leggen door Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT? Bel ons op 050-8508652.

u

Heb je krachtstroom nodig voor inductie?

Ga je koken op inductie? Dan heb je hiervoor geen krachtstroom nodig. Inductiekookplaten zijn namelijk niet geschikt voor krachtstroom; oftewel 400 volt. Wilt u weten wat u nodig bent voor een inductiekookplaat? Neem contact op met onze elektricien voor advies!
u

Moet ik voor krachtstroom meer betalen?

De kosten voor het geleverde stroom blijft vaak gelijk. Een krachtstroom aansluiting heeft vaak wel gevolgen voor de maandelijkse netwerktarieven. Raadpleeg hiervoor uw netwerkbeheerder.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Offerte aanvragen krachtstroom aanleggen

Bent u benieuwd wat het gaat kosten als een erkende elektricien krachtstroom aanlegt? U kunt ons bereiken op 050-8508652.

Recensies van klanten

 • 5 star review  Heel erg tevreden met de service van Installatiebedrijf F.I.T. Niet alleen bekwaam en professioneel, ook gezellig. In een mum van tijd was de elektrische storing in mijn huis verholpen. Bedankt Fokko!

  thumb Ferenc Horváth

  5 star review  Absolutely amazing service with a reasonable price. The previous owner of my appartment screwed up my electric outlet. He fixed it entirely, replaced my circuit box and cared to check my other outlets. He found that another outlet was not grounded properly. That's what I call professionalism.

  thumb Steven Wan
 • 5 star review  Het plaatsen van een wallbox voor het opladen van een electrische auto en een nieuwe (kwalitatief als uiterlijk erg mooie) 3-fase groepenkast is door Fokko met humor, vakkennis en een aan perfectionisme grenzende gedrevenheid uitgevoerd. Zeer tevreden dus. Jimmy.

  thumb Lysanne L.

  5 star review  Super friendly, knowledgeable and great service, I can only highly recommend this electrician. Excellent quality and professional work for a fair price and also support in English.

  thumb LAtechniker
 • 5 star review  Toen fokko voor het eerst bij ons was, voelde het direct vertrouwd. Fokko heeft bij ons een nieuwe meterkast geplaatst en de keuken voorzien van al het elektra. Overlegd alles voordat hij wat doet, en komt zijn afspraken ook na.

  thumb jeffrey ros

  5 star review  Fokko, is een man van kwaliteiten en weet waar hij mee bezig is.. Wat ook erg fijn is als ik ergens een probleempje heb op het gebied van elektriciteit of verlichting dan is Fokko de man die ik bel..En hij zorgt dat het wordt geregeld..Ook voor andere klussen weet hij altijd wel een vakman te vinden die mij weer op weg kan helpen..Fokko is dan ook absoluut een persoon die echt met je mee denkt,zodat je alles kwalitatief en hoogwaardig geregeld krijgt

  thumb Ronnie Weijer
Bovenstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf. Bekijk hier alle reviews.