Krachtstroom aanleggen

Wilt u krachtstroom veilig laten aanleggen door een erkende elektricien? Schakel dan de hulp in van Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT. Onze elektricien is gespecialiseerd in het veilig en vakkundig aanleggen van krachtstroom. Maak nu een afspraak.

Veilig krachtstroom laten aanleggen door FIT

Heeft u krachtstroom nodig in huis of in uw bedrijf? Sommige elektrische apparaten hebben zoveel stroom nodig dat de standaard 230 V niet volstaat. Voor deze apparaten – zoals een warmtepomp, airco of sauna – is een krachtstroom aansluiting vereist. Krachtstroom heeft een spanningsniveau van 400 V.

Krachtstroom aanleggen is voor onze elektricien een eenvoudige klus, maar wel een klus die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT sluit krachtstroom veilig, vakkundig en netjes aan.

Een krachtstroom aansluiting wordt altijd bij de specifieke plek waar het betreffende apparaat komt te staan geplaatst. De prijs van krachtstroom aanleggen hangt nauw samen met de afstand van de aansluiting van de krachtstroombron tot de groepenkast.

Meer weten over krachtstroom? Bel 050-8508652.

F.A.Q.

Veelgestelde Vragen

u

Wat is krachtstroom?

Woonhuizen hebben een standaard aansluiting van 230 volt. Een aansluiting met krachtstroom is 400 volt. Aangezien huishoudelijk apparatuur niet geschikt is voor 400 volt, zie je nauwelijks een krachtstroom aansluiting in woonhuizen. Denkt u meer dan 230 V nodig te hebben? Schakel dan FIT in voor vakkundige hulp.
u

Wat kost krachtstroom aanleggen?

Wilt u weten wat het kost om krachtstroom aan te laten leggen door Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT? Bel ons op 050-8508652.

u

Heb je krachtstroom nodig voor inductie?

Ga je koken op inductie? Dan heb je hiervoor geen krachtstroom nodig. Inductiekookplaten zijn namelijk niet geschikt voor krachtstroom; oftewel 400 volt. Wilt u weten wat u nodig bent voor een inductiekookplaat? Neem contact op met onze elektricien voor advies!
u

Moet ik voor krachtstroom meer betalen?

De kosten voor het geleverde stroom blijft vaak gelijk. Een krachtstroom aansluiting heeft vaak wel gevolgen voor de maandelijkse netwerktarieven. Raadpleeg hiervoor uw netwerkbeheerder.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Offerte aanvragen krachtstroom aanleggen

Bent u benieuwd wat het gaat kosten als een erkende elektricien krachtstroom aanlegt? U kunt ons bereiken op 050-8508652.

Recensies van klanten

 • review rating 5  Via iemand anders bij Fokko terecht gekomen toen we een accuut probleem hadden met een aardschakelaar in onze nieuwe woning, waar het eea aan andere problemen achter weg kwam. Hij kwam dezelfde middag nog langs en heeft het probleem snel en vakkundig verholpen (Oa groepen herschikt). Fokko werkt snel en netjes (echte perfectionist), communiceert goed en is vriendelijk. De kosten vielen ook reuze mee. Gelijk maar even gevraagd of hij binnenkort tijd heeft om de elektra in de schuur ook in orde te maken. Ik zou hem zeker aanbevelen!

  thumb Roderick Van 't Hoog

  review rating 5  Via iemand anders bij Fokko terecht gekomen toen we een accuut probleem hadden met een aardschakelaar in onze nieuwe woning, waar het eea aan andere problemen achter weg kwam. Hij kwam dezelfde middag nog langs en heeft het probleem snel en vakkundig verholpen (Oa groepen herschikt). Fokko werkt snel en netjes (echte perfectionist), communiceert goed en is vriendelijk. De kosten vielen ook reuze mee. Gelijk maar even gevraagd of hij binnenkort tijd heeft om de elektra in de schuur ook in orde te maken. Ik zou hem zeker aanbevelen!

  thumb Roderick Van 't Hoog
 • review rating 5  In mijn jaren 30 woning alle elektra laten vervangen: een nieuwe groepenkast, verplaatsen en aarden stopcontacten en extra groepen. Fokko heeft het kundig en zeer netjes gedaan. Een fijn detail is dat hij alvast enkele lichtpunten had aangesloten. Bij de volgende klussen in huis schakel ik hem zeker weer in.

  thumb W.J.H. Flokstra

  review rating 5  Fokko heeft ons zeer professioneel geholpen! Ik ben erg tevreden over het werk, en de uitgebreide afwerking. Alles is keurig voor elkaar!

  thumb Jos van Opstal
 • review rating 5  Onlangs door Fokko mijn inductie en oven laten aansluiten, nieuwe groepenkast en mijn nieuwe lampen laten ophangen. Fokko levert vakwerk, werkt netjes, is geduldig en betrouwbaar.

  thumb Renate van Veen

  review rating 5  Uitstekende ervaringen met Fokko de Jong. Vernieuwen meterkasten, licht- en kabel adviezen en aanpassingen daarvan. Perfecte service tot in het weekend! Prettige man met verstand van zaken.

  thumb jan erik baarveld
Bovenstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf. Bekijk hier alle reviews.