Krachtstroom aanleggen

Wilt u krachtstroom veilig laten aanleggen door een erkende elektricien? Schakel dan de hulp in van Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT. Onze elektricien is gespecialiseerd in het veilig en vakkundig aanleggen van krachtstroom. Maak nu een afspraak.

Veilig krachtstroom laten aanleggen door FIT

Heeft u krachtstroom nodig in huis of in uw bedrijf? Sommige elektrische apparaten hebben zoveel stroom nodig dat de standaard 230 V niet volstaat. Voor deze apparaten – zoals een warmtepomp, airco of sauna – is een krachtstroom aansluiting vereist. Krachtstroom heeft een spanningsniveau van 400 V.

Krachtstroom aanleggen is voor onze elektricien een eenvoudige klus, maar wel een klus die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT sluit krachtstroom veilig, vakkundig en netjes aan.

Een krachtstroom aansluiting wordt altijd bij de specifieke plek waar het betreffende apparaat komt te staan geplaatst. De prijs van krachtstroom aanleggen hangt nauw samen met de afstand van de aansluiting van de krachtstroombron tot de groepenkast.

Meer weten over krachtstroom? Bel 050-8508652.

F.A.Q.

Veelgestelde Vragen

u

Wat is krachtstroom?

Woonhuizen hebben een standaard aansluiting van 230 volt. Een aansluiting met krachtstroom is 400 volt. Aangezien huishoudelijk apparatuur niet geschikt is voor 400 volt, zie je nauwelijks een krachtstroom aansluiting in woonhuizen. Denkt u meer dan 230 V nodig te hebben? Schakel dan FIT in voor vakkundige hulp.
u

Wat kost krachtstroom aanleggen?

Wilt u weten wat het kost om krachtstroom aan te laten leggen door Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT? Bel ons op 050-8508652.

u

Heb je krachtstroom nodig voor inductie?

Ga je koken op inductie? Dan heb je hiervoor geen krachtstroom nodig. Inductiekookplaten zijn namelijk niet geschikt voor krachtstroom; oftewel 400 volt. Wilt u weten wat u nodig bent voor een inductiekookplaat? Neem contact op met onze elektricien voor advies!
u

Moet ik voor krachtstroom meer betalen?

De kosten voor het geleverde stroom blijft vaak gelijk. Een krachtstroom aansluiting heeft vaak wel gevolgen voor de maandelijkse netwerktarieven. Raadpleeg hiervoor uw netwerkbeheerder.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Offerte aanvragen krachtstroom aanleggen

Bent u benieuwd wat het gaat kosten als een erkende elektricien krachtstroom aanlegt? U kunt ons bereiken op 050-8508652.

Recensies van klanten

 • review rating 5  Fokko, is een man van kwaliteiten en weet waar hij mee bezig is.. Wat ook erg fijn is als ik ergens een probleempje heb op het gebied van elektriciteit of verlichting dan is Fokko de man die ik bel..En hij zorgt dat het wordt geregeld..Ook voor andere klussen weet hij altijd wel een vakman te vinden die mij weer op weg kan helpen..Fokko is dan ook absoluut een persoon die echt met je mee denkt,zodat je alles kwalitatief en hoogwaardig geregeld krijgt

  thumb Ronnie Weijer

  review rating 5  Fokko is buitengewoon vakkundig. Daarnaast is hij erg vriendelijk en flexibel. Nooit te beroerd om in het weekend of in de avonduren nog even langs te komen!

  thumb Jeroen Nijssen
 • review rating 5  Wegens problemen met verouderde verlichting Fokko ingeschakeld. Een erg fijne ervaring! Meedenkend, professioneel, perfectionistisch, alles in goed overleg met als eindresultaat een vernieuwde, veilige, moderne plafondverlichting. Fokko is vakkundig met hart voor de zaak. Eerlijk, kritisch en betrouwbaar.

  thumb Inge

  review rating 4  Fokko, is een man van kwaliteiten en weet waar hij mee bezig is.. Wat ook erg fijn is als ik ergens een probleempje heb op het gebied van elektriciteit of verlichting dan is Fokko de man die ik bel..En hij zorgt dat het wordt geregeld..Ook voor andere klussen weet hij altijd wel een vakman te vinden die mij weer verder kan helpen..dus iemand die ook mee denkt.

  thumb Ronnie Weijer
 • review rating 5  Fokko heeft ons na onze verhuizing en bij een verbouwing uitstekend van advies gediend. Hij denkt kritisch mee en komt met creatieve oplossingen. Fokko is een uitstekend vakman. Hij stelt hoge eisen aan zichzelf en het eindresultaat. Fokko werkt zorgvuldig en kiest voor duurzame oplossingen. Ingewikkelde electrotechnische problemen zijn voor hem een uitdaging die hij graag aangaat. Aanrader!

  thumb Michiel Jongsma

  review rating 5  Fokko is een echt vakman. Hij denkt mee, komt met inventieve oplossingen en is niet te beroerd om ook in het weekend of in de avond langs te komen. Hij heeft mijn hele badkamer van nieuwe bedrading en verlichting voorzien. Mijn badkamer is FIT proof. Topkwaliteit! Dankjewel Fokko!

  thumb Marc Holterman
Bovenstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf. Bekijk hier alle reviews.