Krachtstroom aanleggen

Wilt u krachtstroom veilig laten aanleggen door een erkende elektricien? Schakel dan de hulp in van Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT. Onze elektricien is gespecialiseerd in het veilig en vakkundig aanleggen van krachtstroom. Maak nu een afspraak.

Veilig krachtstroom laten aanleggen door FIT

Heeft u krachtstroom nodig in huis of in uw bedrijf? Sommige elektrische apparaten hebben zoveel stroom nodig dat de standaard 230 V niet volstaat. Voor deze apparaten – zoals een warmtepomp, airco of sauna – is een krachtstroom aansluiting vereist. Krachtstroom heeft een spanningsniveau van 400 V.

Krachtstroom aanleggen is voor onze elektricien een eenvoudige klus, maar wel een klus die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT sluit krachtstroom veilig, vakkundig en netjes aan.

Een krachtstroom aansluiting wordt altijd bij de specifieke plek waar het betreffende apparaat komt te staan geplaatst. De prijs van krachtstroom aanleggen hangt nauw samen met de afstand van de aansluiting van de krachtstroombron tot de groepenkast.

Meer weten over krachtstroom? Bel 050-8508652.

F.A.Q.

Veelgestelde Vragen

u

Wat is krachtstroom?

Woonhuizen hebben een standaard aansluiting van 230 volt. Een aansluiting met krachtstroom is 400 volt. Aangezien huishoudelijk apparatuur niet geschikt is voor 400 volt, zie je nauwelijks een krachtstroom aansluiting in woonhuizen. Denkt u meer dan 230 V nodig te hebben? Schakel dan FIT in voor vakkundige hulp.
u

Wat kost krachtstroom aanleggen?

Wilt u weten wat het kost om krachtstroom aan te laten leggen door Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT? Bel ons op 050-8508652.

u

Heb je krachtstroom nodig voor inductie?

Ga je koken op inductie? Dan heb je hiervoor geen krachtstroom nodig. Inductiekookplaten zijn namelijk niet geschikt voor krachtstroom; oftewel 400 volt. Wilt u weten wat u nodig bent voor een inductiekookplaat? Neem contact op met onze elektricien voor advies!
u

Moet ik voor krachtstroom meer betalen?

De kosten voor het geleverde stroom blijft vaak gelijk. Een krachtstroom aansluiting heeft vaak wel gevolgen voor de maandelijkse netwerktarieven. Raadpleeg hiervoor uw netwerkbeheerder.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Offerte aanvragen krachtstroom aanleggen

Bent u benieuwd wat het gaat kosten als een erkende elektricien krachtstroom aanlegt? U kunt ons bereiken op 050-8508652.

Recensies van klanten

Fokko heeft inmiddels een stuk of vier, vijf keer werk gemaakt van uitbreidingen van het elektriciteitssysteem in ons huis. Steeds tot onze volle tevredenheid. Hij is deskundig en betrouwbaar. Hij weet wat hij belooft en hij doet wat hij belooft.

Ben Emans

Fokko was bij mijn buurman en ik had nog een klein klusje op de planning voor een elektricien, namelijk een aansluiting maken voor een infraroodpaneel. Fokko maakte er tijd voor vrij en heeft heel kundig de aansluiting gemaakt in het plafond. Hij legde daarbij ook precies uit hoe ik de laatste kabeltjes makkelijk en volledig veilig kon verbinden. Ik heb het paneel nu aangesloten en alles werkt perfect! Daarnaast ook een heel vriendelijk en prettig persoon. Dankjewel Fokko!

Iris van Houwelingen

Bovenstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf. Bekijk hier alle reviews.