Klantervaringen

Bij Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT doen we hard ons best om onze klanten goed te helpen. Hieronder lees je hoe onze klanten ons beoordelen via het onafhankelijke platform Google Mijn Bedrijf.

Fokko heeft inmiddels een stuk of vier, vijf keer werk gemaakt van uitbreidingen van het elektriciteitssysteem in ons huis. Steeds tot onze volle tevredenheid. Hij is deskundig en betrouwbaar. Hij weet wat hij belooft en hij doet wat hij belooft.

Ben Emans

Fokko was bij mijn buurman en ik had nog een klein klusje op de planning voor een elektricien, namelijk een aansluiting maken voor een infraroodpaneel. Fokko maakte er tijd voor vrij en heeft heel kundig de aansluiting gemaakt in het plafond. Hij legde daarbij ook precies uit hoe ik de laatste kabeltjes makkelijk en volledig veilig kon verbinden. Ik heb het paneel nu aangesloten en alles werkt perfect! Daarnaast ook een heel vriendelijk en prettig persoon. Dankjewel Fokko!

Iris van Houwelingen

Wij hebben al vele jaren Fokko als onze elektricien, en zijn uitermate tevreden over het uiterst deskundige en professionele werk dat hij
aflevert. Bovendien is het van een absolute perfectie. Alle verlichting in ons huis is nu mooie en duurzame led verlichting, ook de buitenverlichting, en in de keuken werkt alles prima door de extra aangelegde groepen.Niet te vergeten, altijd gezellig om weer even bij te praten … Absolute top !

M.A.M. van de Weijgaert

Heel erg tevreden met de service van Installatiebedrijf F.I.T.
Niet alleen bekwaam en professioneel, ook gezellig.

In een mum van tijd was de elektrische storing in mijn huis verholpen.

Bedankt Fokko!

Ferenc Horváth

Het plaatsen van een wallbox voor het opladen van een electrische auto en een nieuwe (kwalitatief als uiterlijk erg mooie) 3-fase groepenkast is door Fokko met humor, vakkennis en een aan perfectionisme grenzende gedrevenheid uitgevoerd. Zeer tevreden dus.

Lysanne L.

Toen fokko voor het eerst bij ons was, voelde het direct vertrouwd. Fokko heeft bij ons een nieuwe meterkast geplaatst en de keuken voorzien van al het elektra. Overlegd alles voordat hij wat doet, en komt zijn afspraken ook na.

Jeffrey Ros