Over ons

Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT is er om u te helpen bij al uw elektra werkzaamheden in en om het huis. Al meer dan 25 jaar leveren we top kwaliteit, geven we de beste service en staan we bij spoed voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op en maak direct een afspraak.

Ons verhaal

Elektro Specialist sinds 1994

Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT is gevestigd in Haren en bestaat al sinds 1994. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke opdrachtgever biedt Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT een complete service als het gaat om elektra werkzaamheden.
Als u met ons in contact wil komen kunt u ons bereiken op 050-8508652. Heeft u een urgente vraag? Bel ons dan op het nummer 06-26098835.

Onze erkende elektromonteur heeft meer dan 25 jaar ervaring. Van de complete renovatie van de elektra tot een storing in de meterkast.

Veel voorkomende elektra werkzaamheden in Groningen:

 • Stroomstoringen in de meterkast verhelpen
 • Groepenkast vervangen
 • Nieuwe elektra aanleggen
 • Inductiekookplaat aansluiten
 • Buitenverlichting aanleggen

Heef u een elektrotechnische klus? Neem contact met ons op en we laten weten of we u kunnen helpen.

Elektra werkzaamheden
met passie & vakmanschap

Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT staat gekenmerkt om het leveren van kwaliteit, goede service en persoonlijk contact. Een project is pas geslaagd zodra de klant tevreden is! Naast onze installatiewerkzaamheden hebben we ook een adviserende rol. Elektrotechniek is ons vak en wij informeren iedereen graag over de beste mogelijkheden en oplossingen.

Recensies van klanten

 • review rating 5  Heel erg tevreden met de service van Installatiebedrijf F.I.T. Niet alleen bekwaam en professioneel, ook gezellig. In een mum van tijd was de elektrische storing in mijn huis verholpen. Bedankt Fokko!

  thumb Ferenc Horváth

  review rating 5  Absolutely amazing service with a reasonable price. The previous owner of my appartment screwed up my electric outlet. He fixed it entirely, replaced my circuit box and cared to check my other outlets. He found that another outlet was not grounded properly. That's what I call professionalism.

  thumb Steven Wan
 • review rating 5  Het plaatsen van een wallbox voor het opladen van een electrische auto en een nieuwe (kwalitatief als uiterlijk erg mooie) 3-fase groepenkast is door Fokko met humor, vakkennis en een aan perfectionisme grenzende gedrevenheid uitgevoerd. Zeer tevreden dus. Jimmy.

  thumb Lysanne L.

  review rating 5  Super friendly, knowledgeable and great service, I can only highly recommend this electrician. Excellent quality and professional work for a fair price and also support in English.

  thumb LAtechniker
 • review rating 5  Toen fokko voor het eerst bij ons was, voelde het direct vertrouwd. Fokko heeft bij ons een nieuwe meterkast geplaatst en de keuken voorzien van al het elektra. Overlegd alles voordat hij wat doet, en komt zijn afspraken ook na.

  thumb jeffrey ros

  review rating 5  Fokko, is een man van kwaliteiten en weet waar hij mee bezig is.. Wat ook erg fijn is als ik ergens een probleempje heb op het gebied van elektriciteit of verlichting dan is Fokko de man die ik bel..En hij zorgt dat het wordt geregeld..Ook voor andere klussen weet hij altijd wel een vakman te vinden die mij weer op weg kan helpen..Fokko is dan ook absoluut een persoon die echt met je mee denkt,zodat je alles kwalitatief en hoogwaardig geregeld krijgt

  thumb Ronnie Weijer
Bovenstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf. Bekijk hier alle reviews.