Over ons

Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT is er om u te helpen bij al uw elektra werkzaamheden in en om het huis. Al meer dan 25 jaar leveren we top kwaliteit, geven we de beste service en staan we bij spoed voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op en maak direct een afspraak.

Ons verhaal

Elektro Specialist sinds 1994

Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT is gevestigd in Haren en bestaat al sinds 1994. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke opdrachtgever biedt Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT een complete service als het gaat om elektra werkzaamheden.
Als u met ons in contact wil komen kunt u ons bereiken op 050-8508652. Heeft u een urgente vraag? Bel ons dan op het nummer 06-26098835.

Onze erkende elektromonteur heeft meer dan 25 jaar ervaring. Van de complete renovatie van de elektra tot een storing in de meterkast.

Veel voorkomende elektra werkzaamheden in Groningen:

 • Stroomstoringen in de meterkast verhelpen
 • Groepenkast vervangen
 • Nieuwe elektra aanleggen
 • Inductiekookplaat aansluiten
 • Buitenverlichting aanleggen

Heef u een elektrotechnische klus? Neem contact met ons op en we laten weten of we u kunnen helpen.

Elektra werkzaamheden
met passie & vakmanschap

Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT staat gekenmerkt om het leveren van kwaliteit, goede service en persoonlijk contact. Een project is pas geslaagd zodra de klant tevreden is! Naast onze installatiewerkzaamheden hebben we ook een adviserende rol. Elektrotechniek is ons vak en wij informeren iedereen graag over de beste mogelijkheden en oplossingen.

Recensies van klanten

 • review rating 5  Fokko, is een man van kwaliteiten en weet waar hij mee bezig is.. Wat ook erg fijn is als ik ergens een probleempje heb op het gebied van elektriciteit of verlichting dan is Fokko de man die ik bel..En hij zorgt dat het wordt geregeld..Ook voor andere klussen weet hij altijd wel een vakman te vinden die mij weer op weg kan helpen..Fokko is dan ook absoluut een persoon die echt met je mee denkt,zodat je alles kwalitatief en hoogwaardig geregeld krijgt

  thumb Ronnie Weijer

  review rating 5  Fokko is buitengewoon vakkundig. Daarnaast is hij erg vriendelijk en flexibel. Nooit te beroerd om in het weekend of in de avonduren nog even langs te komen!

  thumb Jeroen Nijssen
 • review rating 5  Wegens problemen met verouderde verlichting Fokko ingeschakeld. Een erg fijne ervaring! Meedenkend, professioneel, perfectionistisch, alles in goed overleg met als eindresultaat een vernieuwde, veilige, moderne plafondverlichting. Fokko is vakkundig met hart voor de zaak. Eerlijk, kritisch en betrouwbaar.

  thumb Inge

  review rating 4  Fokko, is een man van kwaliteiten en weet waar hij mee bezig is.. Wat ook erg fijn is als ik ergens een probleempje heb op het gebied van elektriciteit of verlichting dan is Fokko de man die ik bel..En hij zorgt dat het wordt geregeld..Ook voor andere klussen weet hij altijd wel een vakman te vinden die mij weer verder kan helpen..dus iemand die ook mee denkt.

  thumb Ronnie Weijer
 • review rating 5  Fokko heeft ons na onze verhuizing en bij een verbouwing uitstekend van advies gediend. Hij denkt kritisch mee en komt met creatieve oplossingen. Fokko is een uitstekend vakman. Hij stelt hoge eisen aan zichzelf en het eindresultaat. Fokko werkt zorgvuldig en kiest voor duurzame oplossingen. Ingewikkelde electrotechnische problemen zijn voor hem een uitdaging die hij graag aangaat. Aanrader!

  thumb Michiel Jongsma

  review rating 5  Fokko is een echt vakman. Hij denkt mee, komt met inventieve oplossingen en is niet te beroerd om ook in het weekend of in de avond langs te komen. Hij heeft mijn hele badkamer van nieuwe bedrading en verlichting voorzien. Mijn badkamer is FIT proof. Topkwaliteit! Dankjewel Fokko!

  thumb Marc Holterman
Bovenstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf. Bekijk hier alle reviews.