Over ons

Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT is er om u te helpen bij al uw elektra werkzaamheden in en om het huis. Al meer dan 25 jaar leveren we top kwaliteit, geven we de beste service en staan we bij spoed voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op en maak direct een afspraak.

Ons verhaal

Elektro Specialist sinds 1994

Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT is gevestigd in Haren en bestaat al sinds 1994. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke opdrachtgever biedt Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT een complete service als het gaat om elektra werkzaamheden.
Als u met ons in contact wil komen kunt u ons bereiken op 050-8508652. Heeft u een urgente vraag? Bel ons dan op het nummer 06-26098835.

Onze erkende elektromonteur heeft meer dan 25 jaar ervaring. Van de complete renovatie van de elektra tot een storing in de meterkast.

Veel voorkomende elektra werkzaamheden in Groningen:

  • Stroomstoringen in de meterkast verhelpen
  • Groepenkast vervangen
  • Nieuwe elektra aanleggen
  • Inductiekookplaat aansluiten
  • Buitenverlichting aanleggen

Heef u een elektrotechnische klus? Neem contact met ons op en we laten weten of we u kunnen helpen.

Elektra werkzaamheden
met passie & vakmanschap

Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT staat gekenmerkt om het leveren van kwaliteit, goede service en persoonlijk contact. Een project is pas geslaagd zodra de klant tevreden is! Naast onze installatiewerkzaamheden hebben we ook een adviserende rol. Elektrotechniek is ons vak en wij informeren iedereen graag over de beste mogelijkheden en oplossingen.

Recensies van klanten

Fokko heeft inmiddels een stuk of vier, vijf keer werk gemaakt van uitbreidingen van het elektriciteitssysteem in ons huis. Steeds tot onze volle tevredenheid. Hij is deskundig en betrouwbaar. Hij weet wat hij belooft en hij doet wat hij belooft.

Ben Emans

Fokko was bij mijn buurman en ik had nog een klein klusje op de planning voor een elektricien, namelijk een aansluiting maken voor een infraroodpaneel. Fokko maakte er tijd voor vrij en heeft heel kundig de aansluiting gemaakt in het plafond. Hij legde daarbij ook precies uit hoe ik de laatste kabeltjes makkelijk en volledig veilig kon verbinden. Ik heb het paneel nu aangesloten en alles werkt perfect! Daarnaast ook een heel vriendelijk en prettig persoon. Dankjewel Fokko!

Iris van Houwelingen

Bovenstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf. Bekijk hier alle reviews.