Over ons

Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT is er om u te helpen bij al uw elektra werkzaamheden in en om het huis. Al meer dan 25 jaar leveren we top kwaliteit, geven we de beste service en staan we bij spoed voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op en maak direct een afspraak.

Ons verhaal

Elektro Specialist sinds 1994

Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT is gevestigd in Haren en bestaat al sinds 1994. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke opdrachtgever biedt Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT een complete service als het gaat om elektra werkzaamheden.
Als u met ons in contact wil komen kunt u ons bereiken op 050-8508652. Heeft u een urgente vraag? Bel ons dan op het nummer 06-26098835.

Onze erkende elektromonteur heeft meer dan 25 jaar ervaring. Van de complete renovatie van de elektra tot een storing in de meterkast.

Veel voorkomende elektra werkzaamheden in Groningen:

 • Stroomstoringen in de meterkast verhelpen
 • Groepenkast vervangen
 • Nieuwe elektra aanleggen
 • Inductiekookplaat aansluiten
 • Buitenverlichting aanleggen

Heef u een elektrotechnische klus? Neem contact met ons op en we laten weten of we u kunnen helpen.

Elektra werkzaamheden
met passie & vakmanschap

Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT staat gekenmerkt om het leveren van kwaliteit, goede service en persoonlijk contact. Een project is pas geslaagd zodra de klant tevreden is! Naast onze installatiewerkzaamheden hebben we ook een adviserende rol. Elektrotechniek is ons vak en wij informeren iedereen graag over de beste mogelijkheden en oplossingen.

Recensies van klanten

 • review rating 5  Via iemand anders bij Fokko terecht gekomen toen we een accuut probleem hadden met een aardschakelaar in onze nieuwe woning, waar het eea aan andere problemen achter weg kwam. Hij kwam dezelfde middag nog langs en heeft het probleem snel en vakkundig verholpen (Oa groepen herschikt). Fokko werkt snel en netjes (echte perfectionist), communiceert goed en is vriendelijk. De kosten vielen ook reuze mee. Gelijk maar even gevraagd of hij binnenkort tijd heeft om de elektra in de schuur ook in orde te maken. Ik zou hem zeker aanbevelen!

  thumb Roderick Van 't Hoog

  review rating 5  Via iemand anders bij Fokko terecht gekomen toen we een accuut probleem hadden met een aardschakelaar in onze nieuwe woning, waar het eea aan andere problemen achter weg kwam. Hij kwam dezelfde middag nog langs en heeft het probleem snel en vakkundig verholpen (Oa groepen herschikt). Fokko werkt snel en netjes (echte perfectionist), communiceert goed en is vriendelijk. De kosten vielen ook reuze mee. Gelijk maar even gevraagd of hij binnenkort tijd heeft om de elektra in de schuur ook in orde te maken. Ik zou hem zeker aanbevelen!

  thumb Roderick Van 't Hoog
 • review rating 5  In mijn jaren 30 woning alle elektra laten vervangen: een nieuwe groepenkast, verplaatsen en aarden stopcontacten en extra groepen. Fokko heeft het kundig en zeer netjes gedaan. Een fijn detail is dat hij alvast enkele lichtpunten had aangesloten. Bij de volgende klussen in huis schakel ik hem zeker weer in.

  thumb W.J.H. Flokstra

  review rating 5  Fokko heeft ons zeer professioneel geholpen! Ik ben erg tevreden over het werk, en de uitgebreide afwerking. Alles is keurig voor elkaar!

  thumb Jos van Opstal
 • review rating 5  Onlangs door Fokko mijn inductie en oven laten aansluiten, nieuwe groepenkast en mijn nieuwe lampen laten ophangen. Fokko levert vakwerk, werkt netjes, is geduldig en betrouwbaar.

  thumb Renate van Veen

  review rating 5  Uitstekende ervaringen met Fokko de Jong. Vernieuwen meterkasten, licht- en kabel adviezen en aanpassingen daarvan. Perfecte service tot in het weekend! Prettige man met verstand van zaken.

  thumb jan erik baarveld
Bovenstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf. Bekijk hier alle reviews.