Over ons

Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT is er om u te helpen bij al uw elektra werkzaamheden in en om het huis. Al meer dan 25 jaar leveren we top kwaliteit, geven we de beste service en staan we bij spoed voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op en maak direct een afspraak.

Ons verhaal

Elektro Specialist sinds 1994

Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT is gevestigd in Haren en bestaat al sinds 1994. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke opdrachtgever biedt Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT een complete service als het gaat om elektra werkzaamheden.
Als u met ons in contact wil komen kunt u ons bereiken op 050-8508652. Heeft u een urgente vraag? Bel ons dan op het nummer 06-26098835.

Onze erkende elektromonteur heeft meer dan 25 jaar ervaring. Van de complete renovatie van de elektra tot een storing in de meterkast.

Veel voorkomende elektra werkzaamheden in Groningen:

  • Stroomstoringen in de meterkast verhelpen
  • Groepenkast vervangen
  • Nieuwe elektra aanleggen
  • Inductiekookplaat aansluiten
  • Buitenverlichting aanleggen

Heef u een elektrotechnische klus? Neem contact met ons op en we laten weten of we u kunnen helpen.

Elektra werkzaamheden
met passie & vakmanschap

Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT staat gekenmerkt om het leveren van kwaliteit, goede service en persoonlijk contact. Een project is pas geslaagd zodra de klant tevreden is! Naast onze installatiewerkzaamheden hebben we ook een adviserende rol. Elektrotechniek is ons vak en wij informeren iedereen graag over de beste mogelijkheden en oplossingen.

Recensies van klanten

Bovenstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf. Bekijk hier alle reviews.