Elektricien Haren - FIT is uw specialist!

FIT, uw elektricien in Haren, helpt u graag bij al uw elektra werkzaamheden in en om het huis. Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring kunt u uitgaan van goede service, deskundig advies en vakkundig werk. Wilt u een afspraak maken? U kunt ons bereiken op 050-8508652.

Bel 050-8508652Spoed? 06-26098835

25+ jaar ervaring

5 jaar garantie

24/7 service

Onze diensten

Groepenkast vervangen

Zit er nog een oude groepenkast in uw woning? FIT is gespecialiseerd in het vervangen van groepenkasten. Wij geven 5 jaar volledige garantie op een nieuwe groepenkast.

Groepenkast uitbreiden

Heeft u onlangs nieuwe apparatuur aangeschaft en wilt u uw groepenkast uitbreiden? Neem dan contact op met FIT elektricien in Haren.

Aardlekschakelaar aansluiten

Zelf een aardlekschakelaar installeren is onverstandig en kan gevaarlijk zijn, wanneer dit niet op de juiste wijze aangepakt wordt. Schakel ons in voor het aansluiten van een aardlekschakelaar.

Groepenkast controle

Het blijft belangrijk dat u uw groepenkast jaarlijks laat controleren door een erkende installateur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Inductie kookplaat installeren

Wilt u uw inductiekookplaat in Haren op professionele wijze laten aansluiten? Schakel dan de hulp in van Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT.

Krachtstroom aanleggen

Heeft u krachtstroom nodig in huis of in uw bedrijf? Wij zijn gespecialiseerd in het veilig en vakkundig aanleggen van krachtstroom.

Wilt u hulp van een
ervaren elektricien in Haren?

Dan bent u bij Elektrotechnisch Installatiebedrijf FIT aan het juiste adres. FIT is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in elektrotechnische werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor installatie, onderhoud en reparatie van uw elektra. Ook bij kortsluiting staat onze elektricien voor u klaar in de regio Haren!

Bij alle klussen waarvoor u onze elektricien inschakelt, staan wij garant voor de hoogste kwaliteit en de beste service. Of het nou gaat om het aanleggen van elektra, het vernieuwen of uitbreiden van uw groepenkast, het aansluiten van een inductie kookplaat of het aanleggen van een extra fornuisgroep. Wij leveren vakkundig werk en geven u deskundig advies! Wilt u meer informatie? Bel ons dan op nummer 050-8508652.

Recensies van klanten

Fokko heeft bij mij de groepenkast vervangen en uitgebreid t.b.v. de nieuwe inductieplaat die hij ook heeft geïnstalleerd. Daarnaast heeft hij tekortkomingen in elektrische aansluitingen opgemerkt en in orde gemaakt en me blij gemaakt met een nieuwe, goed werkende bel :).


Hij werkt hard, netjes en goed. En hij heeft absoluut pedagogische kwaliteiten: de manier waarop hij me instructies gaf was opvallend (leuk).
Het was gezellig met hem.


Fokko, je bent een prettig mens om over de vloer te hebben. Als ik ooit weer een installateur nodig heb hoef ik niet na te denken over wie ik zal vragen.

Dank voor het prettige contact.

E. Riedel

Fokko heeft bij ons destijds ter vervaning van de oude groepenkast een nieuwe groepenkast geplaatst met een nieuwe aardpen geslagen.

Door zijn vakmanschap en nauwkeurig werken hebben wij dit jaar Fokko weer gevraagd om onze groepenkast uit te breiden ivm het plaatsen van een nieuwe keuken met inductieplaat (3 fasen) en Quooker.

Tevens heeft hij voor de audio installatie een speciale “audio” groep aangelegd.

Wederom zijn wij erg te spreken over de kwaliteit en vakmanschap waarin alles netjes en secuur is aangelegd.

Wij zullen Fokko zeker weer bellen bij een volgende klus.

 

Ronald Bouma

Fokko gaf ons goed advies om de aardlekschakelaars van 40 en 30 jaar oud te vervangen door nieuwe en deed dat secuur binnen de afgesproken tijd.

Tevens teste hij de bestaande installatie en als bonus had hij nog een oude afdichting geregeld die bij ons stuk was … zeer aan te raden !

Marc Keulers

Fokko heeft onze verouderde groepenkast vervangen voor een nieuw exemplaar; inclusief uitbreiding van het aantal groepen en voorbereiding op 3 fasen.

Hij werkt erg netjes en secuur. Absoluut een aanrader!

Teun Marsman

Bovenstaande beoordelingen hebben onze klanten geplaatst op Google Mijn Bedrijf. Bekijk hier alle reviews.

Storingsdienst Elektricien Haren

Bel naar 06-26098835

Kortsluiting en/of aardsluiting is een veel voorkomend probleem in woningen in Haren en omgeving. Kortsluiting ontstaat wanneer de bruine draad rechtstreeks in contact komt met de blauwe draad. Bijvoorbeeld door een defect apparaat of beschadigde draden. De zekering of automaat in de groepenkast knapt of valt uit.

Bij een aardsluiting lekt er stroom naar aarde (gevaarlijk) en zal de aardlekschakelaar de stroomkring verbreken. Bijvoorbeeld door een isolatiedefect in een apparaat.

Bij een storing wil u graag zo snel mogelijk worden geholpen. De elektromonteur van FIT is 16 uur per dag – 7 dagen per week bereikbaar en staat meestal snel bij u voor de deur om de problemen te verhelpen.